Wij staan samen voor jullie klaar
Door de samensmelting van 2 huisartsenpraktijken op het Gaverke, hopen wij een vertrouwde en goede dienstverlening en continuïteit van zorg te garanderen, ook als uw eigen arts er even niet is .

Onze visie…

Atrium wil vooral een ontmoetingsplaats zijn, zoals in de Romeinse huizen, een huiskamer waar mensen met hun noden, zowel fysiek als emotioneel, warm ontvangen worden, waar niemand eerste is en niemand laatste zal zijn.

Atrium is daarnaast ook een voorkamer van het hart, en zo willen wij een sterke en betrouwbare eerstelijn of voorste kamer zijn in de gezondheidszorg, die als het nodig is doorstuurt naar de specialisten, de tweedelijn.

Onze taak…

Onze voornaamste taak bestaat erin jullie zo gezond mogelijk te houden, enerzijds door in te zetten op preventie, anderzijds door ziektes of wat fout loopt te behandelen volgens de huidige wetenschappelijke inzichten. We houden er ons dan aan op heel regelmatige basis wetenschappelijke navormingen bij te wonen.

Uw gezondheid, onze zorg

Dr. Jean-Marc Verbeke - Huisarts

Dr. Jean-Marc Verbeke - Huisarts

Dr. Jean-Marc Verbeke is op pensioen sedert 1juli 2023

Dr. Valentin Degryse - Huisarts

Dr. Valentin Degryse - Huisarts

Ik ben afgestudeerd als arts aan de KUL in 1998.
Ik was Huisarts in Opleiding van 1998 tot 2000 in een huisartsenpraktijk in Menen; vanaf april 2000 actief als huisarts in Waregem, samen met mijn echtgenote dr. Griet Callens.
Ik was van 2003 tot 2015 bestuurslid van Huisartsenkring Zuid West Vlaanderen , waarvan 2 jaar als lid van het dagelijks bestuur.

De beste manieren om tijd uit het oog te verliezen zijn voor mij sporten (lopen, voetballen, fietsen, wandelen,..) nieuwe streken verkennen in leuk gezelschap en imkeren.

Dr. Griet Callens - Huisarts

Dr. Griet Callens - Huisarts

In 1998 ben ik afgestudeerd als arts aan de KUL, vervoltooide mijn 2-jarige opleiding in Lendelede en ben in april 2000 samen met mijn echtgenoot Valentin Degryse gestart als huisarts op ’ t Gaverke.
Het voelt fijn om na precies 20 jaar een carriëreswitch te maken naar onze groepspraktijk Atrium.
Professioneel ben ik sinds jaren lid van de werkgroep Continue Professionele Vorming van HZW en sinds 2015 praktijkopleider voor HAIO’s.
Ik voel het als een voorrecht om dagelijks de ‘mens’ in al zijn facetten te mogen ontmoeten.
Naast onze twee kinderen Stan en Hanna, hou ik van koken en lekker eten, wandelen en lezen.

Dr. Annelies Verbeke - Huisarts

Dr. Annelies Verbeke - Huisarts

Ik ben in 2009 afgestudeerd als arts aan de KULeuven. Na een 2-jarige opleiding tot huisarts in Harelbeke ging ik in oktober 2011 aan de slag in de praktijk van mijn vader en sinds 2020 in de groepspraktijk Atrium.

Behalve mijn passie voor mijn vak, heb ik er ook een voor muziek, en ben ik mama van 2 kinderen.

Dr. Leonie Vandoorne - Huisarts

Dr. Leonie Vandoorne - Huisarts

In 2016 ben ik afgestudeerd als basisarts aan de Universiteit van Gent. Na een sabatjaar startte ik als huisarts in opleiding (HAIO) bij Dr. Griet Callens en Dr. Valentin Degryse. In 2019 beïndigde ik mijn studies als huisarts en start ik een nieuw hoofdstuk in groepspraktijk Atrium.

Mijn bijzondere interesses gaan uit naar wondzorg en kleine heelkunde. Ook pediatrie, geriatrie en palliatieve begeleiding boeien mij erg.

Dr. Bert Vandendriessche - Huisarts

Dr. Bert Vandendriessche - Huisarts

Sinds 2020 werk ik erg graag als huisarts in onze Atrium-praktijk, nadat ik afstudeerde als arts aan de Universiteit Gent in 2018. Ik koos ervoor om huisarts te worden omdat ik een eerste aanspreekpunt wil zijn, hulp wil geven aan ieder waar nodig.

Naast mijn job hou ik van lekker eten, op stap gaan met vrienden en familie en rustig genieten.

Dr. Sophie Rouzeré - Huisarts

Dr. Sophie Rouzeré - Huisarts

In 2019 ben ik afgestudeerd als basisarts aan de Universiteit van Gent. Daarna ben ik 1 jaar in Waregem en 1.5 jaar in Ingooigem als huisarts in opleiding aan de slag geweest. Tussen deze periodes heb ik als HAIO met veel plezier 6 maanden op spoed meegewerkt.
Eind oktober 2022 vervoeg ik met veel enthousiasme het team van Atrium. Ik heb bewust gekozen voor huisartsgeneeskunde vanwege het brede kennisveld en het nauwe contact met patiënten. Ik vind als huisarts een empathische houding belangrijk.

In mijn vrije tijd speel ik graag een wedstrijdje padel of hou ik mij graag artistiek bezig. Verder spendeer ik graag tijd met mijn familie en vrienden.

Melissa Buyse

Melissa Buyse

Verpleegkundige-praktijkassistente

Ik ben afgestudeerd als verpleegkundige in Aleydis te Waregem in 2004. Daarna werkte ik in het rusthuis te Zulte en bij het Wit Gele Kruis tot ik in 2010 begon als praktijkassistente in de huisartsenpraktijk Ter Walle.

Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan koken en mijn gezin.
Ik sta u graag telefonisch te woord en help u met plezier verder aan het secretariaat.

Nadia Moerman

Nadia Moerman

Verpleegkundige-praktijkassistente

Ik ben in 2000 afgestudeerd als verpleegkundige in St Geertruid, Maria Middelares te gent.
Daarna werkte ik vooral op het medisch secretariaat bij de politie.
Vanaf 14 april 2020 zal ik tewerkgesteld zijn als praktijkassistente in de nieuwe huisartsenpraktijk "Atrium".

In mijn vrije tijd lees en kook ik graag of ga ik een uurtje spinnen in de fitness.

Ik sta u graag te woord en help u graag verder in de praktijk.

Annelies Delbeke

Annelies Delbeke

Pediatrisch verpleegkundige-praktijkassistente

Ik ben Annelies Delbeke en ben in 2000 afgestudeerd in Gent als pediatrisch verpleegkundige.
Sinds ik afgestudeerd ben, ben ik werkzaam in het UZ Gent. Eerst 10 jaren op midcare pediatrie, de overige jaren op de specialistische pediatrische afdeling.
Ook combineerde ik dit enkele jaren met een job in de thuisverpleging.

In mijn vrije tijd ga ik graag lopen en spendeer ik graag tijd met familie en vrienden.

Sinds november help ik Melissa en Nadia als praktijkassistente.

Aline Bossuyt

Aline Bossuyt

Vroedvrouw-praktijkassistente

Hoi! Mijn naam is Aline.
Ik ben het 4e lid van dit fantastisch verpleegkundig team. Met veel enthousiasme combineer ik deze job als praktijkassistente met de job ‘vroedvrouw aan huis’.
In mijn vrije tijd heb ik graag veel aandacht voor mijn gezin en vrienden.
Welkom in de praktijk, we helpen je met alle plezier verder!

Wat doen we?

Waarvoor kunnen jullie bij onze huisartspraktijk Atrium terecht?

Bloednames, ECG, hechtingen, behandeling van wratten, verwijderen van bolletjes, wondzorg, vaccinaties van jong tot oud, gynaecologisch onderzoek ( uitstrijkje), reizigersadvies, een goed gesprek waardoor je weer verder kan ,
van zuigelingenkwaaltjes tot stervensbegeleiding, opvolging chronische aandoeningen zoals diabetes en hoge bloeddruk, taping, gipsen, verwijderen ingegroeide teennagel, uitspuiten oorproppen etc…

Consultaties:
Om wachttijden te beperken werken we vanaf nu enkel nog op afspraak. U kan deze online maken; indien u online geen afspraken meer vindt voor dezelfde dag, kan u bellen naar ons secretariaat tussen 8-12 en 15-19 u. Zij kunnen u verder helpen.

Huisbezoeken : Worden enkel voorbehouden voor mensen die om medische redenen niet in staat zijn om zelf naar de praktijk te komen. Probeer deze aan te vragen voor 10 u.

Wachtdienst: Er is in onze regio een goed georganiseerde wachtdienst, zowel in de week als in het weekend. Hiervoor kunt u bellen naar het nummer 1733. De weekwacht is actief vanaf 19u ‘ s avonds tot 8 u ‘ s morgens.